Opvallers Car Detailing

Leuk dat je er bent!

 

Wij zijn Opvallers, inmiddels al ruim 7 jaar bezig met het mooier maken van auto’s. Ooit zijn we begonnen met handwassen en interieurreiniging. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot specialist in het reinigen, bewerken en beschermen van voertuigen voor particulieren en werken we samen met een aantal gerenommeerde bedrijven in onze regio. Dit doen wij in onze werkplaats aan de Bovenstraat 1c in Uden. Hier voeren wij complete in- en exterieurbehandelingen uit aan auto’s die voornamelijk uit het premium en exclusieve segment komen.

 

Bij ons kunt u een permante lakbescherming (coating) laten aanbrengen. Een coating is een permante transparante laag die de lak van de auto versterkt, beschermd en deze vuilafstotend maakt.

 

Heb je een auto al wat langer in bezit en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Wij zijn inmiddels gespecialiseerd in klassiekers en youngtimers. Een oldtimer die weer in concoursstaat gebracht dient te worden kun je bij ons laten behandelen. We verbeteren de staat van de auto in plaats van dit te verbloemen. Bij ons moet je zijn als je jouw kostbare bezit wilt laten onderhouden of conserveren.

 

Wat ons onderscheid van de rest? Wij beginnen daar waar de meeste ‘poetsbedrijven’ jouw auto opleveren. Hier begint onze expertise en daar maken wij het verschil.

Nick van Drunen

Eigenaar en Perfectionist