About

Welkom bij

Opvallers

Een bedrijf met al ruim 5 jaar een passie voor het brengen van een auto in een uitmuntende staat. Wij noemen dit detailen. Hierbij gaat het om nieuwe en gebruikte auto’s, oldtimers en sportwagens. Complete exterieur- en interieurbehandelingen met A-merk producten vakkundig toegepast. Ook kun je bij ons terecht voor een N-xtc lakcoating, voor aanschaf van Chemical Guys en Smartwax producten waarmee je zelf aan de slag kunt en ook voor het laten tinten van je ramen.

 

Wil jij jouw auto nog mooier dan wanneer hij uit de showroom komt? Wij geven meer aandacht aan het optisch klaarmaken van een auto dan de dealer (afgezien van onze eigen zakelijke klanten;)).  Een auto die al wat langer in bezit is en wel wat liefde kan gebruiken of een oldtimer die weer in concours staat gebracht moet worden kun je bij ons laten behandelen en de behandeling laten krijgen die de staat verbeterd en niet verbloemt.

 

Wat ons onderscheid van de rest? Wij beginnen daar waar de meeste ‘poetsbedrijven’ jouw auto opleveren. Hier begint onze expertise en daar maken wij het verschil tussen poetsen en detailen.

”It’s all about the details”

Nick van Drunen

Eigenaar en Perfectionist